Diputació de Girona

 

Programació :: Fitag cinema 2015

 

 

Projeccions de curtmetratges a la fresca.

Entrada gratuïta. Tot seguit després de les funcions del Pati de la Casa de Cultura de Girona de les 22h

 

imatge

 

Dijous 27.

Projecció del curt; CUANDO EL ABISMO TE MIRA . Director: Xavi Villanueva.

"Cuando el abismo te mira" tracta de les segones oportunitats . No les que et dóna la vida, sinó les que et concedeixes tu mateix . Què fer quan la vida et posa un ultimàtum ? Preguntar-se fins a quin punt som responsables de les nostres desgràcies i canviar el necessari . Segons Nietzsche ... "Qui amb monstres lluita cuidi de convertir-se en monstre . Quan mires llarg temps a l'abisme , l'abisme també et mira tu ". Què fer quan és l'abisme qui et mira ? Desviar la mirada .

imatge

Divendres 28.

Presentació dels dos primers capítols de la websèrie “Hipsterland” Creada per Marc Sarrats i Ivan Panisello. Direcció: Damià Serra.

Hipsterland és una sèrie ambiciosa pensada per ser emesa per Internet però oferint una qualitat televisiva tant a nivell narratiu com visual. Els creadors, Ivan Panisello iMarc Sarrats també la conceben com una plataforma que serveixi per impulsar les carreres dels joves professionals que hi participen, en un sector on és molt difícil trobar oportunitats.Explica la història del Yon, un kani de Badalona que intenta convertir-se en el més gran Hipster de la ciutat comtal per recuperar la seva ex-nòvia que l'ha deixat per falta de cultura i inquietuds artístiques. És una sèrie de comèdia amb actors professionals joves i amb un equip de més de 70 persones que treballen de forma gratuïta per tirar endavant el projecte. El guió ha estat avalat per professionals de Minoria Absoluta i Focus, i el projecte té el suport d'Estrella Damm.

imatge

Dissabte 29.

Estrena del curtmetratge realitzat integrament durant els dies del festival FITAG 2015.

Projecte de celebració de les 15 edicions de FITAG!Director: Pablo Pintor ( Buenos Aires)
Ajudant de dirección : Ferran Vila (Girona)
Amb la col.laboració de l’Eram l'ERAM. una escola adscrita a la UdG, que imparteix dos graus oficials amb un pla d'estudis únic: Audiovisuals i Multimèdia, i Arts Escèniques.


 

..........................................................................................................