EL GALLINER

El Centre de Formació teatral El Galliner participa al FITAG 2018 amb 4 espectacles creats pels alumnes de l’Escola.

Ens podreu trobar a l’Espai Galliner (Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona) del 28 d’agost al 1 de setembre 2018, a partir de les 19,30h fins a les 21h

 

Em(prenyades) (10 min.)

Sinopsi: I si la teva xicota s’hagués quedat prenyada? I si la criatura no fos teva? I si, en realitat, l’haguessis deixat prenyada… però no a ella, sinó a una altra? Qui és l’infidel, ara? I si ho fossin tots dos? Però… qui són els altres dos? Qui és pare i mare de qui? Qui és fill de qui? A més de prenyades, estan molt emprenyades. I ells, també.

Intèrprets: Elena Ametller,  Àlex Castro, Laura Prats i Pol Romans // Assessoria: Sílvia Escuder

 

_____________________________________________________

 

Dues taronges i mitja (20 min.) 

Sinopsi: Anar vestit com el que seu al costat desperta curiositat, si, però no agrada. Pocs cops destaquem per les nostres virtuts. Quasi sempre ho fem per les nostres estranyeses, que ens acaben classificant i ordenant dins de potets, com si fóssim herbes aromàtiques. I si assaonéssim un bar de cites a cegues amb algunes d’aquestes espècies?

Intèrprets:  Carme Buxó, Dídac Jordà, Ibán Francisco Martínez, Marc Collado, Rosa M. Anadón, Salvador Chavero  // Assessoria: Pep Vila

 

_____________________________________________________

 

La veritat d’un prejudici (10 min.)

Sinopsi: T’has sentit mai jutjat? Sobretot per aquells que no et coneixen? Els prejudicis semblen que no marxen mai, sobretot si ets adolescent i sents la pressió social que et jutja constantment perquè facis allò “normal”. Quatre històries, quatre adolescents que, darrere les aparences, amaguen històries obscures.

Intèrprets:  Aina Castillo, Jana Darnés,  Cora Mir i Iris Tur // Assessoria: Sílvia Escuder

 

_____________________________________________________

 

Godet, Godot, Godin (19 min.) 

Sinopsi: Godot serà l’element essencial en aquesta representació, encara que no faci acte de presència. Una adaptació particular d’un clàssic:  Tot esperant Godot, de Samuel Beckett.

Intèrprets: Pol Franch, Santiago Gavaldà, Guillem Roman i Quim Serrats // Assessoria: Marta Corral

 

_____________________________________________________

 

Paraules encadenades (8 min.)

Sinopsi: tancada, sense sortida, només espero que algú senti els meus crits de socors. La meva vida corre perill. Què puc fer? No vull morir! Veig que per salvar-me no tinc cap més opció que sotmetre’m al seu joc: les paraules encadenades.

Intèrprets: Clàudia Hernàndez i  Jana Punsola // Assessoria: Ferran Joanmiquel

 

_____________________________________________________

 

 

 

Més informació:
Joffre Huguet
Coordinació Espai Galliner – FITAG 2017
comunicacio@elgalliner.cat

Espectacles el Galliner
Sorry, no posts matched your criteria.