Lloret de Mar

Lloret de Mar

Municipi: Lloret de Mar

Visita el web de l’ajuntament per cercar informació del municipi

 

MUNICIPI: Lloret de Mar
DATA: DIVENDRES 30 D’AGOST
HORA: 21 h.
ESPAI: Teatre de Lloret
PREU: 5 €
OBRA: Castañuela 70+50
COMPANYIA: Puntido Teatro
PAÍS: Tafalla (Navarra).
VENDA D’ENTRADES: www.teatredelacostabravasud.cat, o presencialment al Museu del Mar, a El Puntet o al C.C. del Rieral.
COMPANYIA LOCAL: Quantus Teatre i Associació Cultural i Teatral Muekka

 

 

EL MUNICIPI

 

Ubicat en l’incomparable marc que ofereix la Costa Brava, Lloret de Mar presenta una ampli ventall de possibilitats pel turisme esportiu, actiu, gastronòmic i familiar.
El amants de sol i platja poden gaudir a Lloret de Mar de més de 7 km de costa repartides en quatre platges envoltades de natura així com de idíl·liques cales a les que es pot arribar recorrent els magnífics camins de ronda que voregen el litoral.
Tot i la bellesa privilegiada de les seves platges seria una llàstima no gaudir de les nombroses activitats esportives i culturals que ofereix Lloret de Mar; recorrent els camins de ronda el visitant anirà descobrint les empremtes de més de 1000 anys d’història, les restes ibèriques de Puig de Castellet, la torre medieval de Sant Joan, la ermita de Santa Cristina o els Jardins de Santa Clotilde formen part d’un importat patrimoni cultural que sempre ha estat vinculat al mar.
Pels turistes més incansables; l’immillorable entorn natural així com una excel·lent infraestructura esportiva i hotelera fan que Lloret de Mar s’hagi convertit en una gran “capital esportiva” que acull per una banda importants esdeveniments i per l’altre banda un àmplia oferta en turisme actiu com poden ser rutes en mountain bike, submarinisme, senderisme o múltiples esports nàutics aptes per totes les edats.

Link: http://lloretdemar.org/es

 

 

INFORMACIÓ COMPANYIA DE TEATRE LOCAL

 

Quantus Teatre és un grup de teatre independent que pretén promoure l’activitat cultural i teatral. Es va crear l’any 2008 per actors i actrius provinents dels cursos de l’Aula Municipal del Teatre.

El 2008 la directora i actriu cubana, Yaquelín Rosales, els va dirigir l’obra «No es así como se muere», escrita per ella mateixa i promoguda per l’Associació de Dones l’Aurora. A partir d’aquell moment s’incorpora a la companyia l’actor lloretenc, Joan Romà Ortíz, que, des de llavors, n’és el director.

Amb ell, a finals de l’any 2009 van estrenar «Quan l´infern sigui atiat» d’Antoni Cisteró. Amb aquest espectacle van quedar entre els tres finalistes del Projecte T de teatre de la Diputació de Girona. També van ser seleccionats pel FITAG 2010 (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona), i la van representar a diferents municipis de la província, així com també a Alforja (Tarragona), on resideix l’autor de l’obra.

L’any 2012, van estrenar «Descripció d´un paisatge» de Josep Maria Benet i Jornet al teatre de Lloret de Mar amb una molt bona acollida per part del públic. I també la van portar a l’edició del FITAG d’aquell any i al Festival de Teatre amateur de Sitges.

L’any 2014 van estrenar la seva darrera producció, «Lisistrata» d’Aristófanes. L’obra es va portar l’octubre d’aquell any al Teatre de Blanes i va obrir la temporada de Teatre de la Costa Brava Sud. ‘Lisístrata’ també s’ha pogut veure al Teatre de Vidreres i aquest estiu ha estat seleccionada per obrir el FITAG 2015.

 

Aquest 2018 estem girant amb Lorca in love que la vàrem estrenar el mes d’abril, s’ha representat a Madrid al Festival de Teatro aficionado de UNIR gràcies a FITAG i Escenamateur. També estarme en aquesta edició de FITAG 2018

e-mail: quantusteatre@yahoo.es
web: http://quantusteatre.blogspot.com.es/

 

…………………………………………………………………………………………….

 

La compañía de teatro amateur CORSET TEATRE de la asociación cultural MUEKKA de Lloret de Mar nace en diciembre del año 2014 de la mano de una decena de alumnas del aula de teatro de Lloret de Mar con el fin de desarrollar su propio proyecto y poder avanzar en sus inquietudes artística. Su primera propuesta teatral estrenada en noviembre 2015, CÓDIGO ALFA escrita y dirigido por Elías González fue el inicio de tres posteriores: EL NOMBRE de Matthieu Delaporte y Alexandre de la Patellière y dirigido por Manuel Pineda (Estrenada 03/12/2016), ALTA SUCIEDAD de José Ramón Oliva y dirigida por Manuel Pineda (Estrenada  19/11/2017)  y ESE SILENCIO INCÓMODO de Ángel Serrano Laguna y dirigida por Gonzalo Pastor (Estrenada 20/10/2018). En cada uno de estos proyectos Corset Teatre a dedicado su energía y trabajo a la acción social, pues esta relación entre cultura y solidaridad es uno de los principales objetivos de la agrupación. La Asociación FORÇAME, CATALUNYA CONTRA EL CÁNCER, ambas de Lloret de Mar Y LA ESCUELA  ESPECIAL VENTIJOL de Blanes han sido las entidades beneficiadas a través recaudación de algunos  bolos de los distintos espectáculos puestos en escena. Corset Teatre ha actuado en el teatro de Lloret de Mar, Auditorio de Pineda de Mar, Sala Galeano de Pineda de Mar, teatro de Blanes, auditorio de Santa Coloma de Farners. Además han sido seleccionados en festivales nacionales de teatro amateur:  El Barco de Ávila, Pineda de Mar y FITAG en Girona. Este año llevan a ESE SILENCIO INCÓMODO al reconocido certamen internacional FITAG, en donde participaran por segunda vez luego de hacerlo en el año 2016 con la obra CÓDIGO ALFA.