Maçanet de la Selva

Maçanet de la Selva

Visita el web de l’ajuntament per cercar informació del municipi

 

DATA: divendres 28 d’agost
HORA: 21 h.
ESPAI: Teatre La Societat
PREU: 5 € a taquilla o 3 € amb entrada anticipada
OBRA: Siempre la misma historia
COMPANYIA: De la Burla Teatro
PAÍS: Extremadura
VENDA D’ENTRADES: entrades anticipades a Teatre La Societat o a l’Oficina d’Atenció al Públic de l’Ajuntament de Maçanet
COMPANYIA LOCAL: Aula de Teatre Social

 

EL MUNICIPI

Maçanet de la Selva és una petita vila de tarannà tranquil i agradable que es troba al sector meridional de la comarca de La Selva, comarca situada al sud de la província de Girona. Un emplaçament privilegiat pel fet que tenim la Costa Brava a 15 minuts, els Pirineus a 1 hora en direcció nord i Barcelona a 45 minuts en direcció sud. La vila està molt ben comunicada per l’autopista AP-7, la carretera Nacional II, la C-251, i per la línia ferroviària a l’estació de Maçanet-Massanes. El que fa la riquesa de Maçanet és el caràcter obert de la gent i gran nombre d’entitats que hi ha i les activitats que organitzen, que engresquen els habitants i els visitants perquè s’emportin el millor dels regals: un record agradable d’un lloc que mai oblidaran. Establerts sota un clima mediterrani, d’estius càlids i hiverns suaus, la flora i la fauna de la nostra vila destaca per la seva riquesa i varietat. Els turons predominen en el paisatge, tot i que no tenen pas gaire altura. Els boscos de Maçanet són molt rics; sota una base autòctona de l’alzinar, s’hi ha anat introduint el roure, el suro, el pi pinyoner, el pi marítim. La fauna és variada: conills, llebres, senglars, guilles i esporàdicament algun esquirol, com a animals de pèl, i un ampli ventall d’animals de ploma, com ara les orenetes, que es deixen veure cada primavera amb l’arribada del bon temps.

 

INFORMACIÓ COMPANYIA DE TEATRE LOCAL

Grup: Aula de Teatre

El Teatre de Maçanet de la Selva va néixer fa uns anys amb la intenció d’acostar el teatre al poble i donar cabuda al màxim de gent amb aquest interès comú. Format inicialment com a taller de teatre, ha aconseguit amb el temps créixer fins a dur a terme representacions amb gran acollida per part del públic. En aquests moments s’ha ampliat la seva difusió amb la nova creació d’una Aula de Teatre, que dona cabuda a la participació de tot tipus membres, incloent una Aula de Teatre Infantil. El teatre compleix tres funcions fonamentals: cultural, en acostar als espectadors tant el gènere com les obres i els seus autors, lúdica ja que genera activitat al municipi i reuneix gent a cada actuació amb ganes de passar-ho bé i Social a partir de la qual s’amplia i es consolida la xarxa municipal.