VENDA ENTRADES

Entrades gratuïtes als espais

 

Auditori Josep Viader (Casa de Cultura)1, Pati Caixa Fòrum, Sala La Planeta, Teatre Municipal i Fitag Terrassa Nits (Pati Casa Cultura – excepte el dia 29 d’agost).

 

Repartiment de les entrades 1 h abans de l’inici de l’espectacle a la porta d’entrada de cada sala, excepte les entrades de l’espectacle de dimarts dia 29 a les 19.00 h al Teatre Municipal 2

 

1 Espai d’espectacles de portes obertes) Petit Fitag – Fitag Galliner
2 Espectacle inaugural: Teatre Municipal. El repartiment es farà a partir de les 17.00 h a la mateixa porta del teatre.

 

 

Entrades de pagament als espais

 

Centre Cultural La Mercè, Pati de la Casa de Cultura, Pati de les Magnòlies, Auditori Josep Viader (Casa de Cultura) i Fitag Terrassa Nits (Pati Casa Cultura – només el dia 29 d’agost).

 

Entrades de pagament: tipus d’entrades i descomptes

 

➢ 1 entrada a 5 € (Veure Opcions de compra).
➢ 1 entrada a 5 € (Veure Opcions de compra).
➢ 2 entrades a 8,5 € (espectacles diferents i només en opció de compra presencial).
➢ Abonament anticipat de 4 entrades a 16 € (espectacles diferents – veure Opcions de compra)3
➢ Jubilats – Socis del GEiEG – Socis AGT (El Galliner): entrades a 3,5 € 4

 

3 4 entrades per a 4 espectacles diferents i no acumulable a d’altres promocions. Les entrades no recollides en el dia establert perden la condició d’abonament. 4 Compra presencial amb acreditació i fins a esgotar les entrades assignades. Opcions de compra

 

➢ Venda anticipada per Internet a CODETICKETS (www.codetickets.com). Preu entrada 5 € + 1 € per despeses de gestió. Venda a partir del dia 5 d’agost i fins les 15.00 h del mateix dia de la funció.
➢ A la taquilla instal·lada a la glorieta de la Casa de Cultura durant els dies del Festival des de les 17.00 h i fins a esgotar entrades o minuts abans de l’inici de cada funció. En aquest espai es farà la venda de tots els espectacles de pagament i s’hi pot fer la compra d’espectacles anticipats.
➢ Abonaments*: amb reserva prèvia a entrades@fitag.cat (deixant nom, telèfon de contacte i espectacles triats en aquesta opció) i fins el dilluns dia 28 d’agost. Recollida i pagament presencial només el dimarts dia 29 de 17.00 h i fins les 22.00 h a la glorieta de la Casa de Cultura.

 

Informació telefònica de 9.00 h a 15.00 h al número 633 126 489.

 

* 4 entrades per a 4 espectacles diferents i no acumulable a d’altres promocions. Les entrades no recollides en el dia establert perden la condició d’abonament.