Abismes. Proposta contra la violència de gènere

Dissabte 29 d’agost
Sala La Planeta, 18 h
Gratuït. Reserva la teva entrada

Sinopsi

Quan veus que els maltractaments i les vexacions són el plat de cada dia, quan saps que no hi ha sortida possible perquè t’han bloquejat totes les portes, quan et sembla que fins i tot la soledat és mala companyia… llavors és quan penses que l’única escapatòria és llançar-te a l’abisme.

L’espectacle el formen un recull d’històries breus i intenses protagonitzades per dones al llindar de la desesperació: una desavinença d’una crueltat tendra, una baralla conjugal amb violència desfermada, una divertida i esbojarrada discussió de parella, una denúncia amb implicacions sospitoses i la història d’una llibertat frustrada. Tot plegat, en un espai íntim i reduït, embolcallat per les cançons de Glòria Vila.

 

Breu història del grup

El grup de teatre IncreiXendo va néixer fa deu anys a Sant Gregori. Des de llavors ha portat a escena més de deu muntatges amb peces d’autors ben diferents: Molière, Txékhov, Belbel, Vitrac, Escabías, Dario Fo, Woody Allen, Ionesco… Des de l’any 2014 ha participat sense interrupció al FITAG i ha estat seleccionat repetidament a la Campanya de Teatre Amateur de la Casa de Cultura de Girona. L’any 2019, amb La cantant calba va guanyar més de dotze premis al Concurs de Teatre Català de Gràcia, així com al Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners.