A la manera de los griegos

Divendres 28 d’agost
Pati de les Magnòlies (Espai ESCENAMATEUR), 23:30 h

Compra la teva entrada 5€

Sinopsi

Espanya, setembre de 1931. Mentre a Madrid es debaten els articles que compondran la nova constitució, un grup de dones feministes es reuneix al casino del seu poble per lluitar per aconseguir el sufragi femení. Entre els homes de la localitat es genera una alarma tal que sol·liciten ajuda a un expert en la matèria, que prové de la capital, perquè posi fi, d’una vegada, a moviments com aquest. Aconseguiran els homes el seu propòsit i les dones aturaran la lluita?

 

Breu història del grup

A principis del 1988, la Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Corella va organitzar a la casa de cultura de la localitat uns cursets entre els quals hi havia el de tècniques teatrals. I així va començar les seves aventures el Grupo Alhama de Teatro. Al llarg dels anys, el grup ha dut a terme el muntatge de disset obres teatrals de diversos gèneres: comèdia, drama, contes infantils i teatre de carrer.

A finals del 1990 el grup va decidir fer-se independent, de manera que va deixar de ser el grup de teatre municipal de Corella i es va donar a conèixer com a Grupo Alhama de Teatro, GAT. Avui, el Grupo Alhama de Teatro és una gran família, en la qual tots els seus components col·laboren i sacrifiquen molt de temps perquè els projectes del grup tirin endavant, i comparteixen i viuen experiències inoblidables i úniques, plenes de màgia, que fan passar als espectadors molt bons moments. I tot això ho fan d’una manera altruista, amb els aplaudiments com a única recompensa.