A(mor)t

Dimecres 26 d’agost
Pati de les Magnòlies, 23:30 h

Compra la teva entrada 5€

Sinopsi

En Joan roman quiet al seu llit, sense moure’s, sense dir res. No en vol sortir: només vol sortir d’ell mateix. Haver matat el pare l’està matant a ell. Però va ser el pare qui li ho va demanar. Dubtes. Molts dubtes. I quan s’està plantejant treure’s la vida, una visita inesperada. Algú que li parlarà de la mort des de moltes perspectives. La mort, al final, no és tan diferent de la vida.

Teatre fora del teatre, en què l’espectador entra a l’habitació d’en Joan i és testimoni de la seva història. És una obra de petit format, amb un escenari de 360 º i el públic a tocar. La quarta paret ha perdut el seu sentit.

 

Breu història del grup

La companyia Theatrum Mundi va néixer l’any 2018 gràcies a Martí Rodríguez i Àlex Castro. El grup es va constituir per representar la seva primera obra, Les santes nits, amb l’objectiu de fer visibles problemàtiques actuals i properes, i des d’aleshores aquesta és la línia dels seus espectacles: fer crítica i denúncia social, sense condicions. L’associació està plantejada de manera que els membres, a més de desenvolupar projectes col·lectius, puguin dur a terme els seus projectes individuals amb el suport de la companyia. Aquest és el cas d’A(mor)t, una obra de petit format al capdavant de la qual hi ha Àlex Castro.