Crònica: Belgues mengen bikini a Sant Pere Pescador

Crònica: Belgues mengen bikini a Sant Pere Pescador

Ahir, 30 d’agost, el públic de Sant Pere Pescador va poder veure i gaudir d’un excel.lent espectacle teatral, fet amb gestualitat i grans dosis d’humor: “Tout ou Rien” (‘Tot o res’), interpretat per la companyia belga Theatre2000 de Charleroi.

Els belgues van sortit aviat de Girona, acompanyats per la nostra enviada especial Laia Claver Nadal. Un cop a Sant Pere, van poder confraternitzar al llarg de la Jornada FITAG Municipis amb el grup local d’acollida, L’Elenc Santperenc, col.laborador habitual del nostre festival.

Els membres del Theatre2000 ens expliquen així el día: “hem menjat bikini i hem anat a la plajta en bikini… Vam ser molt be rebuts pel grup local, el fantàstic Elenc Santperenc, i que tot l’intercanvi va ser molt agradable.  L’espectacle ha sigut molt be rebut i nosaltres ens hem sentit molt be rebuts també. Una bella jornada”.

Laia Claver, que ens envia les seves imatges, també s’ha expressat sobre la jornada: “Bona acollida ahir a Sant Pere. Els de l’Elenc Santperenc ens van rebre amb un somriure a la cara i predisposadíssims a fer de l’estada del Theatre2000 una gran experiència. Varem anar plegats a la platja, varem dinar i compartir experiències. Un 10!. I l’actuació també: es tracta d’una obra de teatre gestual magnífica i hilarant, surrealista i divertidíssima. Els 90 minuts han passat volant. Molt aconsellable! La recomanaria sens dubte a tothom!”

FOTOS DE LA JORNADA:

  1. El grup sortint matinal i puntualment de Girona

  2. Dinar i convivència entre el Theatre2000 i L’Elenc SantPerenc


  3. Muntatge, proves i assajos  4. El públic i la funció