Crònica: cine italià a la fresca (a Sant Gregori)

Crònica: cine italià a la fresca (a Sant Gregori)

“The Italian Movie Factory” és l’obra que el grup Avanzi di Scena de la vella ciutat de Civitavecchia van portar ahir a La Pineda de Sant Gregori, a dins del programa del FITAG MUNICIPIS 2018: una obra adaptada per un públic multilingue i clarament inspirada en el llegat cinematogràfic del país de Fellini i Pasolini.

La representació, com no, ha servit de base a la jornada FITAG entre el grup italià i la companyia d’acollida Increixendo, de fa temps col.laboradora del nostre Festival.

El nostre enviat especial David Casals i Güell ens relata amb entusiasme com va anar el dia:

“Magnífica acollida a Sant Gregori per part de la companyia Increixendo. Havien dormit poc ja que venien de representar “La Cantant calba” a La Planeta però des d’un principi les sinergies i complicitats entre l’equip català i els italians van fluir. Després d’enllestir els aspectes tècnics, tots vam poder gaudir d’una espectacular paella i un bany refrescant a la piscina municipal.

A mesura que el públic anava entrant a l’Espai la Pineda, anava entrant en el particular homenatge al cinema italià que presenta Avanzi di Scena. Una proposta que engloba audiovisual, dansa i mim que va complaure a la platea de Sant Gregori, que va aplaudir generosament a la companyia!”

Fotos de la jornada:

1. Dinar a La Pineda, amb la companyia d’acollida i la visitant:2. Preparatius per la funció:

3. Imatges de l’espectacle: