Crònica de una “Travesía”: Madrid-FITAG-Maçanet

Crònica de una “Travesía”: Madrid-FITAG-Maçanet

No parlem de cap tren que s’hagi parat a l’estació de Maçanet, sinó de l’obra de teatre “Travesías” que l’Associación Teatral LaTeaDeTro (de Rivas – Vaciamadrid) va portar al FITAG MUNICIPIS 2018, concretament al Teatre La Societat, el 31 d’agost.

L’espectacle va ser molt ben rebut pel públic de la Selva, però això només és el corol·lari de tota la jornada de convivència que l’agrupament madrileny va viure a la localitat amb la companyia resident ‘Aula de Teatre Social’ i l’imprescindible col·laboració de la nostra enviada especial, Carla Ciurana Romero.

La Carla ens fa el relat en detall de les aventures i circumstàncies d’aquest gran dia:

“La companyia Madrilenya LaTEAdeTRO va arribar amb una gran energia a Maçanet de la Selva. Durant el matí van poder veure els racons més emblemàtics de Maçanet i ells es mostraven encantats de conèixer-ho.

Després, es va obrir el teló i va començar l’espectacle que va tenir una gran rebuda pels espectadors, ja que ningú en va sortir indiferent i ens va remoure emocions a tots – és un drama que reflecteix la realitat del patiment de la gent que immigra i que es veu obligada a abandonar la seva llar.
La companyia diu que s’ha sentit molt acollida i que ha sigut un plaer poder actuar a aquest municipi. Per a ells la companya maçanetenca ja és com una nova família.”

Jutjant per les fotos que la mateixa Carla ens va enviar, sembla que ella també ha sigut adoptada com a membre d’aquesta família d’amants de l’art dramàtica – i amb molts de recursos, com es pot veure. Les imatges, a continuació:

1. Sortida de Girona i recepció a l’Ajuntament de Maçanet
2. Passeig per la vila i moments de confraternització


3. Dinar de convivència FITAG al restaurant Can Marcio

 

4. Preparatius de l’obra i espectacle