Crònica: L’Albatros aprèn a ballar sardanes a Campdevànol

Crònica: L’Albatros aprèn a ballar sardanes a Campdevànol

Va ser una jornada pel record, ahir, 31 d’agost, a Campdevànol, on l’hospitalitat local deixa marca en la memòria dels visitants: així ha passat amb la companyia teatral francesa L’Albatros, de Pernes les Fontaines, que van passar un dia molt ple, amb el grup local d’acollida, la Companyia Sol Solet, i també, clar la nostra enviada especial Laia Claver Nadal, que ens omple la crònica de paraules i imatges (que podeu veure a sota).

Diu la Laia: “Ha estat ‘top’. Una sortida tremenda. Gran rebuda al matí a l’ajuntament, fent-nos una visita guiada per conèixer la història de Campdevànol, incloent el Museu del Molí Gros i després una agradable caminada pel Passeig de Can Branques, guiada pels instruments musicals de la companyia. Cansats, van tenir dret a un moment migdiada – unes màrfegues de ioga i musiqueta de relax per descansar abans de l’obra. Això és ‘el no va más’.

Com que sobrava una estona entre el muntatge de l’obra i l’inici de la funció, vam poder berenar una coca de xocolata fins que…. inesperadament, gran moment d’intercanvi cultural FITAG: la regidora i la tècnica de l’ajuntament ens ensenyen a ballar sardanes i tenim la gent de l’Albatros, de l’Ajuntament, de Sol Solet i del FITAG … ballant sardanes tots plegats i també fent cançons franceses estil ‘musette’.

Arriba el moment màgic: Albatros en escène! Voilà les clowns! L’escena queda bastant atrotinada després del tornado escènic de la Cia. Albatros. Però al final segueix havent tota la proximitat possible amb el públic: abraçades, petons i riures per a tothom.

  1. Rebuda a Campdevànol i confraternització entre la companyia d’acollida i el grup visitant:  
  2. Visita al poble i moment relax (alias ‘migdiada’)

  3. Imatges de l’espectacle i de l’agermanament amb el públic