Dall’altra (parte del mar)

Dijous 27 d’agost
Sala La Planeta, 18 h

Gratuït. Reserva la teva entrada

Sinopsi

Dall’altra (parte del mar) és una obra original que combina el teatre físic, el relat i la poesia. Les actrius, partint de la immigració dels seus avis i besavis cap a l’Argentina, s’embarquen en un viatge de retorn a les seves arrels, a Europa, la terra on ells van néixer.
Tres camins s’uneixen en un mateix moment: tres relats d’experiències travessats per una recerca de la veritat que ens porta a sentir-nos-hi identificats i profundament convocats a revisar la nostra pròpia història.

 

Breu història del grup

La companyia teatral neix de la trobada de tres actrius en l’entrenament i la investigació d’una poètica de teatre físic. Començant sota l’orientació, formació i direcció de Yamil Ostrovsky a Buenos Aires, van realitzar diversos treballs escènics juntes, tant per a adults com per a infants. Entre els més destacats es troben Antígona, Mariquita da la nota, El hombrecillo del azulejo i algunes produccions per a esdeveniments corporatius. Paral·lelament cadascuna ha complementat la seva formació per diferents camins dins de la mateixa estètica. Ja fa dos anys que es troben a Barcelona per assajar i produir material artístic tant en el pla teatral com audiovisual.