Skip to main content

ESPECTACLE INAUGURAL

¡Descria-les!

Tràfec Teatre

Dimarts 22 d’agost
Davant de la Casa Cultura, 18 h
Lloc d’origen: Berga (Catalunya)
Idioma: llenguatge corporal
Durada: 30 minuts
Gènere: teatre gestual
Preu: gratuït

Sinopsi

L’espectacle DESCRIA-LES s’uneix amb l’espectacle PETONS. El primer està inspirat en Les Criades de Jean Genet, mentre que el segon busca un contacte íntim amb el públic per crear confusió entre l’actor i l’espectador. Per a la companyia, és important cuidar, netejar i preparar tots els espais per poder-hi interpretar qualsevol idea, i això és precisament el que faran: posar a punt l’espai per començar a actuar.
Tràfec Teatre, com les criades que serveixen a la senyora, serveixen al teatre. Però, a diferència d’elles, busquen estratègies pròpies, com cerimònies teatrals, per seduir el públic que estimen. Ofereixen tot, cos i ànima. Amb el públic, redescobreixen el teatre i gaudeixen junts d’aquesta experiència.

Tràfec Teatre

Tràfec Teatre va néixer l’any 1989, però no es va constituir fins al 1992. Des de llavors ha experimentat i arriscat en l’art del teatre, partint de la idea que qualsevol espai i qualsevol excusa són bons per dur a terme happennings o accions teatrals, sempre buscant un llenguatge corporal. Aquesta premissa fa que el grup es proposi un treball més continu i que cada vegada s’autoexigeixi més en el treball de tècniques com ara la Decroux o la biomecànica (Meyerhold), passant pel treball de la pantomima clàssica i pel d’altres teòrics del teatre, com ara Grotowsky, Kantor, Brook o Craig. Són una mostra de tot plegat els espectacles ASSAIG T4, sobre els camps de concentració; RES (1a part), dedicat a la dona; ZEL; SETS, que és un viatge a través dels vicis capitals; VIATGE, que parteix d’un text de Ramon Vinyes; MOTS MORTS; FEDERIC…a, una creació a partir del món poeticodramàtic i femení de Federico García Lorca; OSTIA, sobre la veu del poeta Pier Paolo Pasolini, i FeRIDA, dedicada a la pintora Frida Kahlo.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de