EL GALLINER

25, 26, 27 i 28 d’agost del 2021 de 18:30 a 20 h

Auditori Viader (Casa de Cultura de Girona)

Vos semper

SINOPSI: Una llegenda oriental explica que les persones que estan destinades a conèixer-se estan connectades per un fil vermell invisible. Aquest fil mai desapareix i es manté lligat a ells malgrat el temps i la distància. Dos cossos que es busquen, que intenten fer callar, però que criden més fort. Dos imants que lluiten per esquivar la seva naturalesa, però que sempre acaben l’un en l’altre.

Intèrprets: Mariona Canadell i Pol Gorgoll.
Assessoria: Marta Corral.

 

On el corb s’acosti més

SINOPSI: La Peronella s’ha perdut al bosc, i mentre tracta de tornar al seu regne es troba amb la misteriosa Sansa fent que el destí d’ambdues canviï radicalment.

Intèrprets: Chon López i Stella Menezes.
Assessoria: Neus Elfa.

 

Idílico

SINOPSI: Digués adéu als estereotips de la societat i vine a teràpia.

Intèrprets: Elsa Rodríguez.
Assessoria: Mireia Vallès.

 

Joves amb “b” alta

SINOPSI: Una colla de joves es reuneix al seu “lloc”, allà parlen del lloc que ocupen com a joves, al lloc on els han posat,i el lloc on volen arribar.

Intèrprets: Alira Borràs, Laura Cotxà, Agnès Marco, Pablo Pozo, Pau Roca, Carles Ruiz.
Assessoria: Ruth Castell Casals.

 

Ja estic buit, gràcies

SINOPSI: Hi ha lligams a les nostres vides que ens porten fins a extrems on ens encarem amb aspectes de nosaltres mateixos que no volem veure. Fantasmes del passat reapareixen en els moments més fràgils de la nostre vida fent que dubtem de nosaltres mateixos

Intèrprets: Mireia Rosas i Victor Manuel López.
Assessoria: Neus Elfa.

 

Bigoti Llacet

SINOPSI: En Bigoti Llacet ens fa veure la vida i peripècies d’un pallasso de carrer allà on va, des de una visió i un món molt particular… o potser no tant? Descobrim-ho i opineu.

Intèrprets: Ricard Pageo.