Skip to main content

Estrès

Aula de Teatre de Maçanet

Dijous 24 d’agost
Pati de les Magnòlies (seu de la Generalitat a Girona) , 21 h
Lloc d’origen: Maçanet de la Selva (Girona)
Idioma: català
Durada: 73 minuts
Gènere: comèdia
Preu: gratuït
Reservar entrada

Sinopsi

Tres dones es troben en una casa de camp magnífica perquè una d’elles acaba de patir un desengany sentimental que li provoca estrès i les altres la volen consolar. Les tres protagonistes són la víctima del desencís i motor de l’embolic, la germana i l’assenyada amiga de l’ànima, les quals tenen personalitats molt diferents i definides però que, alhora, es complementen.

Què esteu disposats a fer per a una bona amiga? Us heu deixat portar mai per un impuls? Quins són els límits del que està bé i el que està malament? Es poden prendre decisions en moments d’estrès? Aquestes són preguntes que es plantejaran les tres amigues i que, com si fes l’efecte d’una bola de neu, les portaran a una situació cada cop més complicada i inversemblant.

Comèdia intensa i humana, en què potser us veureu reflectits i que conté, des del principi a la fi, tocs d’humor constants.

Aula de Teatre de Maçanet

Maçateatre és una entitat sorgida de l’Aula de Teatre de Maçanet de la Selva l’any 2016. És un grup heterogeni, que reuneix gent d’edats ben diferents però amb un nexe comú: la passió per les arts escèniques. S’ho passen bé fent teatre; els agrada la seva funció social i el treball en equip, i s’esforcen per oferir un producte treballat, de qualitat, en forma d’espectacle teatral i amb molta participació d’actrius i actors.

Maçateatre segueix ampliant el catàleg de títols per continuar sorprenent i agradant al seu públic estimat. Juntament amb les obres corals de molts personatges, que tant els agraden, han fet aquesta aposta diferent, amb només tres personatges. Són tres amigues en la realitat i en la ficció, que desprenen complicitat i il·lusió, i que pretenen encomanar-la als espectadors per tal de gaudir junts d’aquest Estrès.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de