Exercices sur la liberté

Dimecres 29 d’agost i dijous 30 d’agost
Centre Cultural La Mercè, 19.30 h

 

 

Sinopsi de l’obra

 

Exercices sur la liberté és un projecte teatral produït pel FITAG en col·laboració amb artistes marroquins i catalans sota la direcció del marroquí Ismail Elfallahi. L’objectiu del projecte és representar un espectacle amb artistes de dues nacionalitats diferents, conviure, vèncer l’obstacle de la llengua, de la religió i de la cultura per parlar el llenguatge de l’art. Un viatge artístic d’una cultura a l’altra, del somni a la realitat. No hi ha una sola història, sinó diverses històries sobre la llibertat; un tema social al qual cadascun de nosaltres ens enfrontem en un moment o altre.

 

Breu història del grup

 

Ismail Elfallahi, actor, director i professor de teatre. Actualment és president de l’associació CATHARSIS i membre de la companyia S’toon Zoo. Aquest jove marroquí ha estat premiat per l’escola teatral russa Demain le Printemps de Minsk (Bielorússia), i és titulat professional en estudis teatrals per la FLSH Ben Msik des del 2012, després d’haver cursat cinc anys d’estudis d’art dramàtic al conservatori de Casablanca entre el 2009 i el 2012 i haver realitzat una formació d’arts escèniques a l’escola CircO Netzwerk für Zirkuskünste de Hanover (Alemanya).

Té experiència en el teatre com a actor, dramaturg, actor i formador de tallers, i també en el cinema, ja que ha participat com a actor en diferents projectes.