Skip to main content

Farfalla

Coproducció ITAE i Escenamateur

Dimecres 23 d’agost
Pati de la Casa de Cultura de Girona, 22.30 h
Lloc d’origen: Itàlia-Espanya
Idioma: castellà i italià
Durada: 60 minuts
Gènere: teatre social / teatre físic / dansa teatre
Preu: gratuït
Reservar entrada

Sinopsi

Si l’aleteig d’una criatura tan bonica i fràgil com una papallona pot desencadenar una gran catàstrofe, quin impacte té avui en el nostre ésser allò que vam fer, gairebé inconscientment, en el passat, en la nostra infància? Som destructors del nostre futur? De l’auge de la violència social, en són responsables, pel que van fer i, sobretot, pel que no van fer, els nostres avantpassats? És possible imaginar un futur millor?

Coproducció ITAE i Escenamateur

En un curs intensiu d’alta formació teatral, anàleg al que desenvolupen altres federacions nacionals europees, ITAE reuneix joves actors i intèrprets de companyies de tot el territori. Un aspecte fonamental d’ITAE és la voluntat de donar als joves les eines per ampliar el seu bagatge formatiu en l’àmbit teatral, enfrontant-se a diferents realitats artístiques, tant espanyoles com internacionals, en la creació d’un espectacle. El camí de construcció de l’espectacle està en evolució constant, ja que, a més de la posada en escena, té lloc, alhora, un procés de recerca teatral.

Els responsables del projecte són Alejandro Cavadas, president d’Escenamateur; Maria Beatrice Papagni, directora de Nassau Teatro; Irati Morán, diplomada en teatre gestual amb tècnica Lecoq; Frida Vela i Eva Garrido, alumnes de direcció d’escena de la Real Escuela Superior de Arte Dramático (RESAD); Maria Grazia di Marco, productora executiva de les activitats del Borgo delle Querce, i Joseph Tortora, actor i ballarí professional.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de