Skip to main content

Ho sé tot

Saber o No Saber

Divendres 30 d’agost de 2024
Espai SABA, 18.00 h

Lloc d’origen: Sabadell (Catalunya)
Idioma: català
Durada: 50 minuts
Gènere: drama
Preu: 3 €

El Pol i la Su són una parella ben avinguda fins que un dia ella rep un anònim personalitzat: «Ho sé tot». Com reaccionaríeu, vosaltres? Creieu que afectaria la vostra relació? Tots tenim algun secret? I el Pol i la Su, esbrinaran el significat d’aquestes tres paraules, i qui és que ho sap tot? Acompanyarem la parella en el seu recorregut emocional per intentar resoldre el misteri que els envolta i que posa a prova la seva relació.

Saber o no saber

Saber o No Saber és una companyia de nova creació que es nodreix de persones vinculades al món del teatre i aglutinades entorn de l’obra Ho sé tot, de Francesc Cutchet, que, un cop presentada en format microteatral al Concurs de Microteatre de Calaf i després d’haver obtingut el Primer Premi del Jurat, decideix ampliar l’obra fins a una durada de 50 minuts i constituir-se com a companyia amb entitat pròpia.

Apassionats pel teatre i en ple rodatge de la versió cinematogràfica de l’obra, els components de Saber o No Saber han actuat a L’Alcavot (Castellar del Vallès), al Casal Pere Quart (Sabadell), al Casal Català dels Hostalets de Pierola, al Teatre La Patronal (Sant Quirze del Vallès), al Club Natació Sabadell, al Casal Familiar de Viladecavalls, a La Sala (Sant Antoni de Vilamajor), a l’Auditori de Cal Balsach (Sabadell) i en domicilis particulars.

Actualment, continuen fent actuacions per diversos espais del territori, tant en format de proximitat com en teatres més grans, i participen, conjuntament amb un equip artístic i tècnic implicat en el projecte, en la versió en llargmetratge d’aquesta obra.

Ho sé tot ha esdevingut, per a la companyia, un regal de connexions meravelloses que ha culminat en la creació d’un equip que recorre el territori per fer viure l’ara i l’aquí de la màgia del teatre a l’espectador i que està traslladant la història i el recorregut emocional dels protagonistes, el Pol i la Su, a la gran pantalla.

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de