Huanita

Pati de les Magnòlies
Dissabte 31 d’agost, 23:30 h
Compra la teva entrada 5€

Sinopsi

Després de la Segona Guerra Mundial, Giuseppe Sonsa va decidir deixar Itàlia i anar a l’Amèrica del Sud a buscar-hi noves oportunitats. Abans de marxar, la seva dona li revela que està embarassada i li demana d’anar-se’n amb ell i la criatura a aquest lloc anomenat Veneçuela.

Dotze anys després, a Huanita, se li cremen els seus primers espaguetis i això desencadena els primers conflictes familiars. Així es descobreix el que ningú esperava: un secret revelador.

Breu història del grup

La companyia Teatro en Construcción es va fundar el 2009 a Elx. Els seus integrants ho van fer amb la il·lusió de gaudir damunt dels escenaris, d’explicar històries i d’oferir un bon espectacle al públic. La major part de l’elenc ha pertangut a altres grups, com ara el grup de l’Aula de Teatre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Aquí s’hi van establir els fonaments d’aquesta companyia. Els membres del grup han rebut formació a través de diversos tallers a Elx, Alacant, Granada, Huelva i Madrid, per millorar aspectes tècnics de veu, moviment i interpretació. El seu primer muntatge, Juegos prohibidos, d’Alberto Miralles (2010), els va dur a participar en diversos festivals de teatre nacionals. Després els components van centrar-se més en les seves professions i estudis, conscients que ser actor aficionat no és fàcil i que cal compaginar-ho amb la feina i la família. Huanita ha suposat una aposta per un tipus de teatre diferent. Un procés d’aprenentatge que va culminar amb la seva estrena el 2018.

Tags: