Skip to main content

La parella és…

IncreiXendo

Dissabte, 26 d’agost
Centre Cultural La Mercè, 19.30 h

Lloc d’origen: Sant Gregori (Catalunya)
Idioma: català
Durada: 70 minuts
Gènere: comèdia
Preu: gratuït

Reservar entrada

Sinopsi

La parella és… amor, odi, afecte, efecte, perfecta, amor, passió, compassió, sentiment, sexe, atzar, fidelitat, separació, honestedat, amor etern, per sempre, mai més…; una mena de teatre dins del món del teatre.

Muntatge basat en textos de Josep Pere Peyró que tracta el món de la parella en clau d’humor, amb un to desimbolt i divertit però revestit d’un esperit crític que posa en evidència el rerefons, sovint pervers i cruel, de les relacions que s’hi estableixen.

IncreiXendo

El grup de teatre amateur IncreiXendo va néixer l’any 2010, amb un estil de teatre que interactua entre l’argument dramàtic i les petites històries de textos d’autors com Belbel, Strindberg, Ionesco, Molière, Txékhov, Fo, O’Neill o Vitrac, entre d’altres. A més, la companyia col·labora puntualment amb la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori i en activitats teatrals de l’àmbit cultural i lúdic de la Vall de Llémena, i organitza la mostra de teatre amateur de Sant Gregori.

2011: Relacions (S. Belbel, A. Strindberg, E. Ionesco); 2012: Amb veu de dona (D. Fo, A. Strindberg); 2013: El casament per força (Molière); 2014: Teatre Kbaret i Dones, l’altra cara del mirall (F. Rame, D. Fo, R. Mendizábal) —seleccionada per al FITAG—; 2015: Serventes (M. Rodoreda), Infidelity (J. Escabias) —seleccionada per al FITAG— i Cendra (diversos autors) —seleccionada per al FITAG—; 2017: Neuròtics del Central Park West (W. Allen) —seleccionada per al FITAG—; 2018-2019: La cantant calba (E. Ionesco) —seleccionada per al FITAG (obra premiada)—; 2019-2020: Un dia qualsevol (D. Fo) —seleccionada per al FITAG—; 2021: Abismes (diversos autors) —seleccionada per al FITAG—; 2022: Mockinpott (P. Weiss) —seleccionada per al FITAG. Altres produccions: El poema de Nadal, El banyastre, La cendrosa i Blancaneu.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de