Línies obertes

Dijous 27 d’agost
Pati de les Magnòlies, 21 h

Compra la teva entrada 5€

Sinopsi

Quatre parelles d’amics molt singulars es reuneixen per sopar i compartir menjar, beure, amistat i riures. Però una proposta de joc innocent farà aflorar equívocs, secrets i mentides i precipitarà una trama d’embolics, contradiccions i tensions inesperades.

Una faula incisiva a ritme de vodevil al voltant de la hipocresia i els límits de la intimitat.

Paolo Genovese va estrenar a Itàlia la pel·lícula Perfetti sconosciuti l’any 2016. Un any més tard es presentava a Espanya el remake dirigit per Álex de la Iglesia amb el títol Perfectos desconocidos. Aquestes han estat les fonts d’inspiració de Línies obertes, que, més enllà de la crítica satírica de la condició humana, pretén ser un bon entreteniment teatral.

 

Breu història del grup

Recollint la tradició teatral centenària de Sant Hilari Sacalm, el Grup de Teatre va néixer el 1980 d’una representació d’Els pastorets. El forma gent apassionada del teatre en totes les seves variants, amb ganes de compartir-ho i d’emprendre nous reptes. En els darrers anys la companyia ha col·laborat estretament amb el grup de teatre Centre d’Arbúcies i els darrers espectacles són fruit d’aquesta col·laboració. Enguany és la tercera vegada consecutiva que participen al FITAG, després d’El crèdit (2018) i Idiota (2019).