Llançà

Llançà

 

DATA: Dijous 25 d’agost
HORA: 20 h.
ESPAI: Casa de Cultura
PREU: Gratuït
OBRA: THE STOLEN HAPPINESS
COMPANYIA: Theatre Splash
PAÍS: Ucraïna
VENDA D’ENTRADES: reserva d’invitacions a la Casa de Cultura de Llançà, de 9 a 13 h
COMPANYIA LOCAL: I per què no?

 

EL MUNICIPI

Llançà és una petita vila mediterrània, situada enmig d’un paisatge idíl·lic envoltada, tant per terra com per mar, per dos espais naturals protegits, el Parc Natural del Cap de Creus i el PEIN de l’Albera. El municipi comprèn una extensió de 28, 625km2, amb gairebé 5.000 habitants. Disposa d’una excel·lent oferta de platges i cales, juntament amb elements significatius de patrimoni cultural, des del megalític a restes de l’arquitectura preromànica, que fan de Llançà una destinació ideal.

Fa set anys vam decidir formar un grup i crear a forma d’homenatge la nostra primera obra “besos barrocos” a causa de la pèrdua inesperada d’un dels creadors de la peça. L’obra era Una barreja de dança i teatre que parlava de l’auto destrucció dels individus quan aparentment sembla que es té tot. Malgrat que era una forma inusual i intimista de fer teatre amateur, ens va sorprendre que agrades tant i ens va animar tres anys més tard a fer una adaptació teatral del curt “revolution” de Steve Klein i Madonna, revolution és un crit a la llibertat que també combina teatre i dansa, després de l’estrena i animats per amics i membres de l’ajuntament vam presentar-lo al FITAG i FTAG. Vam ser seleccionats per la cerimònia inaugural del festival d’aquell any al teatre municipal de Girona i vam representar la a diferents municipis. L’any passat vam estrenar una adaptació de “la gran bellesa” de Sorrentino, pot ser l’obra més convencional de les tres però sense perdre el segell personal del grup. La gran bellesa també va ser seleccionada per ser representada al festival FITAG de l’any passat a la sala la planeta.

Link: www.llanca.net

 

INFORMACIÓ COMPANYIA DE TEATRE LOCAL

Grup: I per què no?

Guillem Mallol, director del grup va proposar representar Revolution, amb molta il·lusió hem portat aquest projecte endavant i finalment vam estrenar-lo el 28 de novembre a la Casa de Cultura de Llançà. Després de la representació i animats tant per amics com per membres de l’àrea de cultura de l’ ajuntament, vam decidir formar una companyia-associació teatral anomenada I per què no?

Link: Facebook Grup