Lloret de Mar

Lloret de Mar

Visita el web de l’ajuntament per cercar informació del municipi

 

MUNICIPI: Lloret de Mar
DATA: Divendres 26 d’agost
HORA: 21 h.
ESPAI: Teatre de Lloret
PREU: 5 €
OBRA: BAILE DE HUESOS
COMPANYIA: Teatro Estudio San Sebastián
PROCEDÈNCIA: Donostia-Sant Sebastià, País Basc
VENDA D’ENTRADES: a través del web www.teatredelloret.cat
COMPANYIA LOCAL: Quantus Teatre i Associació Cultural i Teatral Muekka

 

 

EL MUNICIPI

Ubicat en l’incomparable marc que ofereix la Costa Brava, Lloret de Mar presenta una ampli ventall de possibilitats pel turisme esportiu, actiu, gastronòmic i familiar.
El amants de sol i platja poden gaudir a Lloret de Mar de més de 7 km de costa repartides en quatre platges envoltades de natura així com de idíl·liques cales a les que es pot arribar recorrent els magnífics camins de ronda que voregen el litoral.
Tot i la bellesa privilegiada de les seves platges seria una llàstima no gaudir de les nombroses activitats esportives i culturals que ofereix Lloret de Mar; recorrent els camins de ronda el visitant anirà descobrint les empremtes de més de 1000 anys d’història, les restes ibèriques de Puig de Castellet, la torre medieval de Sant Joan, la ermita de Santa Cristina o els Jardins de Santa Clotilde formen part d’un importat patrimoni cultural que sempre ha estat vinculat al mar.
Pels turistes més incansables; l’immillorable entorn natural així com una excel·lent infraestructura esportiva i hotelera fan que Lloret de Mar s’hagi convertit en una gran “capital esportiva” que acull per una banda importants esdeveniments i per l’altre banda un àmplia oferta en turisme actiu com poden ser rutes en mountain bike, submarinisme, senderisme o múltiples esports nàutics aptes per totes les edats.

Link: lloretdemar.org/es

 

INFORMACIÓ COMPANYIA DE TEATRE LOCAL

Grup: Quantus Teatre

Quantus Teatre és un grup de teatre independent que pretén promoure l’activitat cultural i teatral. Es va crear l’any 2008 per actors i actrius provinents dels cursos de l’Aula Municipal del Teatre.

El 2008 la directora i actriu cubana, Yaquelín Rosales, els va dirigir l’obra “No es así como se muere”, escrita per ella mateixa i promoguda per l’Associació de Dones l’Aurora. A partir d’aquell moment s’incorpora a la companyia l’actor lloretenc, Joan Romà Ortíz, que, des de llavors, n’és el director.

Amb ell, a finals de l’any 2009 van estrenar “Quan l´infern sigui atiat” d’Antoni Cisteró. Amb aquest espectacle van quedar entre els tres finalistes del Projecte T de teatre de la Diputació de Girona. També van ser seleccionats pel FITAG 2010 (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona), i la van representar a diferents municipis de la província, així com també a Alforja (Tarragona), on resideix l’autor de l’obra.

L’any 2012, van estrenar “Descripció d´un paisatge” de Josep Maria Benet i Jornet al teatre de Lloret de Mar amb una molt bona acollida per part del públic. I també la van portar a l’edició del FITAG d’aquell any i al Festival de Teatre amateur de Sitges.

L’any 2014 van estrenar la seva darrera producció, “Lisistrata” d’Aristófanes. L’obra es va portar l’octubre d’aquell any al Teatre de Blanes i va obrir la temporada de Teatre de la Costa Brava Sud. ‘Lisístrata’ també s’ha pogut veure al Teatre de Vidreres i aquest estiu ha estat seleccionada per obrir el FITAG 2015.

L’any 2018 vam estar girant amb Lorca in love que la vàrem estrenar el mes d’abril, s’ha representat a Madrid al Festival de Teatro aficionado de UNIR gràcies a FITAG i Escenamateur. També estarme en aquesta edició de FITAG 2018

Correu electrònic: quantusteatre@yahoo.es
web: quantusteatre.blogspot.com.es

 

INFORMACIÓ COMPANYIA DE TEATRE D’ACOLLIDA

La companyia Corset Teatre es va fundar ara fa 5 anys i ja ha portat a escena quatre muntatges teatrals. Treballen i assagen al Teatre de Lloret i els seus espectacles han estat presents en certàmens com el festival de teatre amateur internacional de Girona FITAG, el festival de teatre amateur de el Vaixell d’Àvila LAGASCA i el festival nacional de teatre amateur de Pineda de Mar.