Mockinpott

Dimarts 23 d’agost // Pati de les Magnòlies, seu de la Generalitat a Girona // 21 h
IncreiXendo

SINOPSI

Mockinpott és un ciutadà exemplar, un home feliçment casat. La bullanga no l’atrau i mai es fica en cap sarau, i paga els impostos amb puntualitat. Però un mal dia, sense cap motiu, l’agafen i l’empresonen. Tot es trastoca i no entén res. Ho perd tot en poca estona: la feina, la salut i la dona. En Salsitxa l’acompanya, per si de cas, però ni Déu no li fa cas. Miserere, miserere, tingueu pietat d’aquest home atribolat.
Escrita als anys seixanta, aquesta divertida obra explica amb subtilesa les facècies d’un home turmentat que no pot deixar de qüestionar- se a si mateix i el seu món. Una farsa amb un humor àcid i tràgic alhora, al servei d’una punyent crítica social.

BREU HISTÒRIA DEL GRUP

El grup de teatre amateur IncreiXendo va néixer l’any 2010, amb un estil de teatre interactiu, entre l’argument dramàtic i les petites històries de textos d’autors com Belbel, Strindberg, Ionesco, Molière, Txékhov, Fo, O’Neill, Vitrac, etc. Surten propostes com Relacions, Cendra, El casament per força, Teatre de Kabaret, Amb veu de dona, Dones, l’altra cara del mirall, El banyastre o Infideliti. L’any 2017 va portar a l’escena Neuròtics del Central Park West, de Woody Allen; La cantant calba, d’Ionesco, que va obtenir diversos premis, i Un dia qualsevol, de Dario Fo. La companyia, a més a més, col·labora puntualment amb la Biblioteca Miquel Martí i Pol i en altres activitats teatrals dins de l’àmbit cultural i lúdic de la Vall de Llémena.