Skip to main content

Moonlight sonata

Other Side

Dissabte 26 d’agost
Pati de la Casa de Cultura de Girona, 22.30 h
Lloc d’origen: Vari-Voula-Vouliagmeni (l’Àtica, Grècia)
Idioma: grec
Durada: 60 minuts
Gènere: teatre poètic
Preu: gratuït
Reservar entrada

Sinopsi

Una dona gran, vestida de negre, confessa a un jove el seu estat emocional. En explicar-li la seva vida, parla de la vellesa, de la solitud, però també de la consciència amarga d’haver deixat passar la vida sense haver-la viscut amb sentit. Moonlight sonata és un himne a la vida, a l’amor, a la joventut…, a la set insaciable d’amor i esperança que cada ànima sent. Ens recorda que estem completament sols en néixer, sols durant tota la nostra vida, sols quan morim…, però que, alhora, seguim anhelant el contacte amb els altres i la tendresa.

La nostra necessitat ardent de veure’ns i sentir-nos joves perdura, independentment de la nostra edat real, així com la creença profunda que podem enganyar el temps i els altres i convertir-nos en allò que realment volem.

En aquest paisatge beckettià, el monòleg de la vella s’ha repartit entre cinc dones, que representen les seves múltiples facetes. Així, el missatge del poema s’eleva més enllà dels límits de l’ésser humà i afecta tota la humanitat.

Other Side

El grup teatral Other Side, de Vari-Voula-Vouliagmeni, és el resultat d’un seminari de teatre per a adults que va començar l’any 2015, dins del Programa Municipal d’Esports, Cultura i Educació Infantil.

El grup ha representat les obres teatrals What can I tell you, Christina, de Yorgos Manioti (2016); Look at them, de Marios Pontikas (2017); Black consolation, de Nikolaos I. Laskaris (2018); Noble agonies, de Sotiris M. Sampanis (2018); Homelands, de Thanasis Papathanasiou i Michalis Reppas (2019 i 2022), i Moonlight sonata, de Yannis Ritsos (2023).

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de