Musarañas

Divendres 27 d’agost
Teatre Municipal de Girona, 19.30 h.

Sinopsi

Les musaranyes són els records, les situacions i les anècdotes de què es compon la nostra vida, que habiten en la nostra memòria des de la infància fins a la maduresa. Els records s’embullen i es barregen entre ells desdibuixant així els límits entre el real i l’imaginari.

Els records, les nostres musaranyes, estan carregats de moments de riure i de drama, de malenconia i tendresa… de totes aquestes sensacions que conformen l’inestable món de la memòria.

Breu història del grup

La Trapera neix a Peralta (Navarra) el 1987 a partir d’un taller de teatre impartit a la localitat. Comença a caminar amb l’obra La encantadora familia Blis. A partir d’aquí La Trapera segueix funcionant ininterrompudament i cada 25 de desembre estrena un muntatge nou. Més de trenta-cinc muntatges ininterromputs avalen el treball de tots aquests anys. La seva manera de treballar el teatre amateur no s’allunya de la rigorositat, la disciplina i la responsabilitat del teatre professional i aquesta ha estat la seva base per mantenir-se tants anys.

La companyia ha representat molts autors, dels clàssics als més actuals, i ha tocat tots els gèneres del teatre. Així mateix, ha participat en molts certàmens i té diversos guardons.