No hi ha lladre que per bé no vingui

Dimecres 26 d’agost
Sala La Planeta, 18 h

Gratuït. Reserva la teva entrada

Sinopsi

No hi ha lladre que per bé no vingui és una comèdia ambientada a la Itàlia d’entreguerres, en el moment en què el feixisme assetjava el país.
Una parella vol tenir una aventura extramatrimonial. En arribar a casa, els llums són encesos, un lladre ha entrat a robar. Així comença una llarga nit de malentesos. En clau d’humor, Dario Fo ens parla de desamors, d’hipocresia i de la doble moral de les classes benestants.

Breu història del grup

El mes d’octubre de 2006 Tequatre va aparèixer per primera vegada als escenaris teatrals fruit de l’esperit emprenedor dels quatre primers socis, que s’havien conegut gràcies a l’Aula de Teatre de Figueres. L’obra escollida per donar a conèixer la companyia va ser Retalls, una recopilació d’escenes d’autors diversos.

Durant dotze anys Tequatre ha tingut l’oportunitat de viatjar per Catalunya, l’Estat espanyol, França i el Marroc per participar en mostres, festivals i concursos amb les obres següents: Retalls, La moda que incomoda, El compta comtes, La història del cavaller Torbat, Una mà de llegendes, La llegenda del bruel, Les desventures d’en Pepet, Ai las! On són les velles moles, La llegenda de la comtessa de Quermançó, Antígona a Nova York, Figuretes de vidre, Metro, Un marit ideal, El bruel de Carles Fages de Climent, Vols jugar…, Ens ha caigut la sogra, Cortal Marí i Perucho des de casa.