No t’ho callis

Dissabte 29 d’agost
Centre Cultural La Mercè, 19 h

Compra la teva entrada 5€

Sinopsi

«Ser o no ser? Aquesta és la qüestió», una sentència radical que s’amaga sota les paraules d’una pregunta en què la resposta és vital per seguir endavant en la vida quotidiana. Els nostres joves, són persones preparades? Ho són per preguntar-se almenys sobre les coses que poden estar fent malament? Poden reconduir la ruta quan el camí és l’equivocat?

No t’ho callis explica la història de la Camil·la, una noia farta de la violència del seu entorn que procura trobar respostes.

 

Breu història del grup

L’associació cultural i teatral Muekka neix l’any 2014 gràcies a l’impuls d’exalumnes de l’Aula de Teatre de Lloret de Mar. Per portar a terme el seu propi projecte creatiu, donen suport a la companyia Corset Teatre, amb la qual presenten diverses obres: Código Alfa, sota la direcció i amb dramatúrgia d’Enzo Poblete (2015); El nombre, de Matthieu Delaporte i Alexandre de La Patellière, dirigida per Manuel Pineda (2016), i Alta suciedad, de l’autor asturià José Ramón Oliva Alonso (2017). El 2019 estrenen l’obra Ese silencio incómodo, d’Ángel Serrano Laguna, dirigida per Gonzalo Pastor.

No t’ho callis, escrita i dirigida per Enzo Poblete, s’emmarca dintre del projecte «Muekka contra el bullying», amb la finalitat de mostrar aquesta realitat sense condicions, a través de la música, el ball, la pintura, la poesia i la interpretació teatral. Aquest projecte es porta a escena amb la col·laboració de Corset Teatre i Butaka Jove, ambdós grups de l’associació Muekka.