Sant Jordi Desvalls

Sant Jordi Desvalls

MUNICIPI: Sant Jordi Desvalls
DATA: DIJOUS 30 D’AGOST
HORA: 20,30 h
ESPAI: Sala Nova de St. Jordi Desvalls
PREU: Gratuït
OBRA: El serio soy yo (Adultos)
COMPANYIA: “Cuentero soy” Narrador Oral Eliober Uriarte
PAÍS: Madruga (Cuba).
VENDA D’ENTRADES: No n’hi han
COMPANYIA LOCAL: Companyia Oriart

 

EL MUNICIPI

 

Sant Jordi Desvalls, municipi ubicat a la comarca del Gironès, presumeix de tenir com a capital la ciutat immortal Girona, terra de glòria, cultura, acollida i, sobretot, de flors.

Per proximitat, també es beneficia dels aires de l’Empordà, els quals ofereixen als ulls dels espectadors, un paisatge tan nítid i clar, que els permet gaudir de tots els seus detalls fins al llunyà horitzó.

El municipi es troba ubicat en un lloc privilegiat i disposa d’una xarxa de comunicació envejable: el tren i els autobusos interurbans permeten que els usuaris tinguem la sort de poder-nos desplaçar sense patir massa entrebancs.

Sant Jordi Desvalls s’enorgulleix de ser l’únic poble de Catalunya que porta el nom del seu honorable i celebrat Patró. Les roses –com a tals, entendrem els seus paratges d’encís- cerquen espais en tot el seu territori per trobar el lloc on es pugui percebre millor la seva existència.

Si viure a Sant Jordi Desvalls és una delícia, visitar el municipi és poesia. El poble -Sant Jordi Desvalls-, els veïnats -Mas Masó, Sobrànigues, Diana, Sant Mateu, Veïnat Nou, Barri de l’Estació i Raval dels Horts-, els turons, la plana, rieres, torrents, riu i rierols i les fonts del Rossinyol i del Llorer, amb el so de l’aigua que brolla i el cant dels rossinyolets que hi fan vida, aporten tanta riquesa a cadascun dels indrets, que permeten que hom hi trobi el lloc ideal pel somni, per la tranquil·litat, pel benestar…

El paisatge de Sant Jordi Desvalls també es pot qualificar de romàntic. És paisatge de pessebre. És un autèntic escenari natural, de poesia, en el qual

hom pot representar les millors obres artístiques i teatrals i delectar-se en la lectura encisadora de la poesia que el transporta al paradís…

De la seva gent, tan sols en detallarem algun qualificatiu, que resultarà més que suficient per definir-la: hospitalària, social, emprenedora, assenyada… I, sobre tot, MOLT BONA GENT.

 

 

INFORMACIÓ COMPANYIA DE TEATRE LOCAL

 

La Companyia Oriart va iniciar-se l’any 2015 al municipi de Sant Jordi Desvalls, Girona. Formada per actors i actrius joves, ofereix obres de teatre còmiques i musicals.

Des del 2015 fins ara, l’oferta d’espectacles que presenta la companyia s’ha anat ampliant i diversificant, sempre amb la finalitat de divertir el públic. Oriart també produeix la websèrie Aniol Fageda Sanç, i actualment està treballant en la creació d’un nou espectacle d’humor i microteatres.

Podeu trobar en gira el musical Cabaret Passion Rouge, que recull els hits dels millors musicals de la història en una trama tragicocòmica, i l’espectacle d’humor Una vida, un guanyador, que va representar-se a la passada edició del Festival de Teatre Olga Alonso de Cuba.

 

…………………………………………………………………………………………….