Silence

Dijous 26 d’agost
sala La Planeta de Girona, 18h

Sinopsi

El silenci com a realitat de la nostra vida. El silenci dels monuments. El silenci de les persones. El silenci  de la societat. Silenci a l’interior. El silenci en un món sense so.

I finalment, el silenci com a voluntat.

Escoltar de cor a cor. Parlar sense paraules. Simplement estar connectats amb una línia blanca de pensaments i intencions. El silenci és més que una restricció. El silenci és la pista, l’alè.

El silenci és…

Breu història del grup

Theatre Studio Beloe va ser fundat per Maria Rakotonarivo a Moscou el 2011. Aquest estudi de teatre es troba a Ginebra des del 2016. Van crear tres espectacles a Moscou i set espectacles a Ginebra. La missió de Theatre Studio Beloe és descobrir i desplegar l’expressió de sentiments i emocions mitjançant el moviment corporal únic de cada estudiant. Creuen que el teatre físic parla de cor a cor. Cadascun dels participants crea la seva pròpia imatge, expressant la seva visió particular del paper que interpreta, i alhora crea un conjunt únic amb altres participants. La companyia ha actuat a Moscou, Ginebra, Zuric, i ha participat en diferents festivals i també ha col·laborat amb museus i organitzacions benèfiques.