SOS

Dijous 26 d’agost
Teatre Municipal de Girona, 19:30h

Sinopsi

A la centraleta del telèfon d’emergències 112, durant el rutinari torn de nit, l’agent Rita Sala rep, entre d’altres, una estranya trucada d’una dona aterrida. L’agent, reclosa a la comissaria, voldrà localitzar i ajudar aquesta dona en perill. A mesura que passen els minuts, la Rita haurà d’afrontar no només la precipitació dels esdeveniments relacionats amb el cas, sinó també els seus propis dimonis personals. 

SOS és un thriller teatral que provoca tensió i inquietud del primer al darrer minut. Una obra d’intriga amb el telèfon com a fil conductor, una trama de tensió narrativa en temps real que pretén atrapar el públic en un espectacle sobri i sorprenent. L’obra és una adaptació al teatre de la pel·lícula Den Skyldige, de Gustav Möller (Dinamarca, 2018).

Breu història del grup

MAÇAteatre és una entitat sorgida de l’Aula de Teatre de Maçanet de la Selva, que es va crear el 2016. És un grup heterogeni de gent d’edats ben diferents, amb el nexe comú de la passió per les arts escèniques. S’ho passen bé fent teatre, els agrada la seva funció social, el treball en equip, i s’esforcen per oferir un producte treballat, de qualitat, en forma d’espectacle teatral, amb molta participació d’actrius i actors. El 2017, la companyia va estrenar La suite, multipremiada al Concurs de Teatre Arturo Mundet de Sant Antoni de Calonge (millor obra, millor muntatge, millor actriu principal, millor actor secundari, millor director i segones millors actrius secundàries). El 2018 va estrenar Una copeta de vi, seleccionada per formar part de la Mostra de Teatre Còmic de les Garrigues i també, entre les millors obres gironines, per a la Campanya de Teatre Amateur 2019. El 2019 va estrenar Volta i volta, que va representar al FITAG. El 20 d’octubre de 2020 va estrenar SOS.