Skip to main content

Una carretera sense arbres

Cia. Lluna Plena Teatre

Dijous 29 d’agost de 2024
Pati de les Magnòlies, 21.00 h

Lloc d’origen: Sueca (País Valencià)
Idioma: català
Durada: 60 minuts
Gènere: drama
Preu: 3 €

La Isabel i en Gerard viatgen en cotxe cap a casa de la seva filla, la Clara, que ha decidit traslladar-se a un poble costaner del País Valencià. És un matí de setembre i fa una calor insuportable. Per acabar-ho d’adobar, el cotxe se’ls ha quedat parat enmig d’un camí de terra. Al voltant, només hi ha els camps d’arròs, daurats, a punt per segar.

Una carretera sense arbres és la història de dos professors d’art dramàtic d’una de les escoles d’interpretació més prestigioses del país. Tots dos són figures importants de l’escena contemporània i, com a referents, han sigut i són encara molt admirats. Aquesta setmana, però, han viscut uns fets que canviaran les seves vides per sempre. Tots els seus problemes, inevitablement, acabaran sortint a la llum en aquesta carretera envoltada d’arrossars, on ara es troben esperant… la grua.

Cia. Lluna Plena Teatre

Lluna Plena Teatre és una companyia de teatre valenciana que va néixer l’any 1981 a Sueca. Va fundar la Mostra Internacional de Mim l’any 1989, i va gestionar, coordinar i coproduir aquest festival fins a l’any 2021. A banda d’això, la companyia també ha dut a escena diversos muntatges de llenguatges teatrals ben diferents: des d’obres de teatre de text fins a espectacles de teatre de carrer.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de