Universos paral·lels

Dimecres 26 d’agost
Pati de les Magnòlies, 21 h

Compra la teva entrada 5€

Sinopsi

Una relació; infinites possibilitats. És possible que tot el que has fet i no has fet mai coexisteixi en una mateixa realitat? La física quàntica i la teoria de la relativitat ens diuen que és possible que formem part d’un multivers, que podrien existir universos paral·lels amb altres versions de nosaltres mateixos i vides diferents.

Universos paral·lels combina el que és eteri amb la vida quotidiana, el que imaginem amb fets tangibles, i revela que cada desenllaç potser no és més que la primera etapa d’una llarga cadena de conseqüències. La Marianne, professora de física quàntica, i l’Àlex, un simple apicultor, viuen una història d’amor amb múltiples itineraris i vicissituds, en què el que passa en la realitat es combina amb tot allò que hauria pogut ser. L’Aula de Teatre de Lloret adapta aquesta brillant comèdia dramàtica i romàntica de Nick Payne, un dels autors més reconeguts de l’escena teatral contemporània.

 

Breu història del grup

El grup de l’Aula de Teatre de Lloret de Mar fa anys que prepara una obra per temporada per representar-la al Teatre Municipal el mes de maig o juny. Enguany, la data prevista era al maig i, per causa de la COVID-19, l’obra no es va poder estrenar.