VENDA I/O RESERVA D’ENTRADES

> ENTRADES GRATUÏTES ALS ESPAIS

CASA DE CULTURA1, EL FOMENT, SALA LA PLANETA I TEATRE MUNICIPAL.

Repartiment de les entrades 1 hora abans de l’inici de l’espectacle a la porta d’entrada de cada sala excepte l’espectacle de dimarts dia 23 a les 19.00 h del TEATRE MUNICIPAL, que es farà dues abans.

Es repartiran dues entrades per persona només

1 Espai d’espectacles de portes obertes (per ordre d’arribada i fins a omplir l’aforament): Espai Viader (Fitag Tardes i Fitag Nits) i Pati (Petit Fitag)

 

> ENTRADES DE PAGAMENT ALS ESPAIS

 • CENTRE CULTURAL LA MERCÈ, PATI DE LA CASA DE CULTURA, PATI DE LES MAGNÒLIES ENTRADES DE PAGAMENT

  Tipus d’entrades i descomptes:

  > 1 entrada a 5 € (vegeu Opcions de compra).
  > Abonament de 2 entrades a 8,50 € (espectacles diferents i només amb l’opció de compra presencial a taquilla o per Codetickets.Sense reserva via correu electrònic).
  > Abonament de 4 entrades a 16 € (espectacles diferents – vegeu Opcions de compra)4.
  > Socis AGT (El Galliner) i socis del GEiEG – Majors de 65 anys5: entrades a 3,5€

  4. 4 entrades per a 4 espectacles diferents i no acumulable a d’altres promocions. Les entrades que no es recullin el dia establert perdran la condició d’abonament.

  5. Compra presencial amb acreditació i fins a esgotar les entrades assignades.

 

> OPCIONS DE COMPRA

 • Venda anticipada per Internet a CODETICKETS (www.codetickets.com).
  Preu entrada 5 + 1 per despeses de gestió. Venda a partir del dia 3 d’agost i fins a les 16.00 h del mateix dia de la funció.
  Altres preus: opcions de compra dels abonaments per a 2 i 4 entrades (veure apartat ENTRADES DE PAGAMENT). Despeses de            gestió no incloses. Opció no acumulable a d’altres ja existents.
 • A la taquilla instal·lada a la glorieta de la Casa de Cultura durant els dies del Festival des de les 17.00 h i fins a esgotar les entrades o minuts abans de l’inici de cada funció. En aquest espai es vendran les entrades de tots els espectacles de pagament.
 • Abonaments*: venda des de Codetickets i també amb reserva prèvia enviant correu correu electrònic a entrades@fitag.cat (cal deixar el nom, el telèfon de contacte i els espectacles triats en aquesta opció) i fins al dimarts dia 23 d’agost. Recollida i pagament presencial només el dimecres dia 24 desde les 17.00 h i fins a les 22.00 h a la glorieta de la Casa de Cultura.
  * 4 entrades per a 4 espectacles diferents i no acumulable a d’altres promocions. Les entrades no recollides el dia establert perdran la condició d’abonament.
 • Informació telefònica de 9.00 h a 15.00 h al número 695 473 145.

 

 

Us demanem que arribeu trenta minuts abans del començament de l’espectacle per ocupar el vostre seient, ja que les localitats no són numerades.

Us recordem que la sortida de l’espectacle s’ha de fer de manera tranquil·la i esglaonada.