BUY AND/OR BOOK TICKETS

NOVETATS IMPORTANTS

 

 • En compliment de la normativa i per tal de garantir la seguretat i higiene, TOTES LES ENTRADES (gratuïtes i de pagament) s’adquiriran a través d’Internet (codetickets.com).
 • Del 17 al 21 d’agost, de 17.00 h a 20.00 h s’habilitarà un espai FITAG a la Casa de Cultura per ajudar de manera presencial en la compra i/o reserva anticipada. Es recomana el pagament amb targeta de crèdit.
 • Durant el festival (del 25 al 29 d’agost) el punt d’informació funcionarà des de les 17.00 h i fins a les 00.00 h.
 • Segueix les xarxes socials del festival per tenir tota la informació actualitzada: Twitter (@FITAGGIRONA), Instagram (fitag2020) i Facebook.
 • S’habiliten NOVES ZONES D’ACCÉS als espais del FITAG per ajudar a que les entrades i sortides siguin fluides i sense aglomeracions.

 

Entrades gratuïtes

Espais: Escales de la Catedral (espectacle inaugural), Teatre Municipal, Escenari lateral Pati C.Cultura1  i Sala La Planeta.

NOVETAT: Cal fer reserva anticipada per Internet a través de CODETICKETS (www.codetickets.com). Es podran adquirir a partir del mateix dia que les entrades de pagament i fins a 1 h abans de l’inici de l’espectacle sempre que hi ha hagi disponibilitat. Per l’espectacle inaugural a les escales de La Catedral veure punt 2..

Es podrà adquirir fins a 2 entrades per a cada espectacle i s’ha de ser grup de convivència – Veure apartat Opcions de compra i/o reserva.

1 Espai d’espectacles gratuïts: Petit Fitag3 – Fitag Galliner4 – Fitag Nits Teatre3 – Fitag Nits Cabaret5.

2 Espectacle inaugural – Dimarts 25 d’agost a les 21.00 h. Escales de la Catedral. Les entrades es podran reservar a través de www.codetickets.com a partir de 48 h abans de la representació: des del dia 23 d’agost a les 20.00 h i fins les 20 h del dia 25 d’agost. Per gaudir de millor comoditat es recomana portar un coixí de casa i venir amb temps. L’accés s’obrirà a partir de les 19.30 h.

3 Petit Fitag i Fitag Nits Teatre: cal fer reserva anticipada a través de www.codetickets.com. Un cop iniciada la sessió no es permetrà l’accés a l’espai.

4 La programació al FITAG Galliner s’ha d’entendre com una sola obra. Cal fer reserva anticipada a través de www.codetickets.com. Un cop iniciada la sessió no es permetrà l’accés a l’espai.

5 Fitag Nits Cabaret: sense reserva prèvia. Seguint les recomanacions sanitàries es prendran les dades de contacte al moment d’accedir a l’espai.

 

Entrades de pagament

Espais: Centre Cultural La Mercè, Pati de la Casa de Cultura, Pati de les Magnòlies.

Els grups de convivència poden adquirir fins a un màxim de 10 entrades– Veure apartat Opcions de compra i/o reserva.

 

Tipus d’entrades i descomptes

 • 1 entrada a 5 € (Veure Opcions de compra i/o reserva).
 • Abonament 2 entrades a 8,5 € (espectacles diferents – Veure Opcions de compra i/o reserva)
 • Abonament 4 entrades a 16 € (espectacles diferents – Veure Opcions de compra i/o reserva)
 • Socis AGT (El Galliner) – GEiEG – Majors de 65 anys: 1 entrada a 3,5 €.Compra amb acreditació i fins esgotar les entrades assignades.

 

Opcions de compra i/o reserva

 • Venda / Reserva anticipada per Internet a CODETICKETS (codetickets.com).
 • El preu de l’entrada i/o abonament no inclou el cost de les despeses de gestió.
 • En el moment de fer la compra/reserva tingueu en compte les diferents opcions d’accés.
 • Els grups de convivència han de fer la compra/reserva en una sola operació. En el moment d’accedir als espais, i seguint les mesures sanitàries establertes, ha d’entrar el grup complet. El personal de l’organització indicarà el lloc assignat.

Porteu l’entrada impresa en paper o directament descarregada al mòbil.

 

Informació telefònica al número 675 01 83 31. Es poden enviar consultes per whatsapp.

L’organització del festival es reserva el dret de modificar les condiciones d’accés, venda, reserva i repartiment d’entrades en funció de la situació vigent.