VENDA I/O RESERVA D’ENTRADES

> RESERVA D’INVITACIONS I COMPRA D’ENTRADES

En compliment de la normativa i per tal de garantir la seguretat i higiene, TOTES LES ENTRADES (gratuïtes i de pagament) s’han d’adquirir a través de la pàgina web del FITAG (www.fitag.cat) excepte les entrades amb descomptes, que han de ser adquirides, amb l’acreditació corresponent, a la taquilla física (glorieta) situada davant de la Casa de Cultura del 24 al 28 d’agost, de les 17 h i fins a l’hora de la darrera obra de la nit.

Totes aquelles persones que no tinguin accés a un servei de reserva i compra en línia, poden passar per l’Oficina FITAG, situada als baixos de la Casa de Cultura de Girona del 17 al 21 d’agost, d’11 h a 13 h, i se’ls ajudarà a fer els tràmits de compra o reserva corresponents.

Per a qualsevol dubte o pregunta podeu trucar al telèfon d’informació d’entrades, 695 473 145, o enviar uncorreu electrònic a entrades@fitag.cat.

 

> PREUS I DESCOMPTES

  • 1 entrada online: 5€ + despeses de gestió de CODETICKETS.
  • Abonament de 2 entrades per persona: 8,50 € (2 espectacles diferents).
  • Abonament de 4 entrades per persona: 16 € (4 espectacles diferents).
  • Més grans de 65 anys: 3,5 €.
  • Preu per a entitats col·laboradores: 3,5 € (El Galliner, GEIEG i socis AGT). Per obtenir aquest descompte caldrà acreditar la vinculació amb l’entitat mitjançant el carnet de soci corresponent.
  • El preu i/o abonament no inclou el cost de les despeses de gestió de CODETICKETS.
  • Pagament en taquilla física serà en efectiu

 

> ACCESSOS LLIURES

FITAG EL GALLINER I FITAG DE NITS (pati de la Casa de Cultura de Girona) sense reserva prèvia. Seguint les recomanacions i mesures Covid es prendran les dades personals de contacte en el moment d’accedir a l’espai.

 

 

Us demanem que arribeu trenta minuts abans del començament de l’espectacle per ocupar el vostre seient, ja que les localitats no són numerades.

Us recordem que la sortida de l’espectacle s’ha de fer de manera tranquil·la i esglaonada.

 

 

L’organització del festival es reserva el dret de modificar les condicions d’accés als espais, venda d’entrades i reserva d’invitacions en funció de la situació sanitària vigent.

Us demanem que comuniqueu a l’organització del festival, a través de l’adreça entrades@fitag.cat, qualsevol anul·lació de compra d’entrades o reserva d’invitacions.

La capacitat d’ocupació de tots els espais del festival és d’un 70 % excepte la del Teatre Municipal, que és d’un 50 %.