Volta i volta

Dissabte 29 d’agost
Pati de les Magnòlies, 21 h (primera hora)

Compra la teva entrada 5€

Sinopsi

Volta i volta és una comèdia que explica l’assaig i l’estrena d’una obra de teatre plena de bojos i còmics contratemps. Un galimaties que retrata un grapat de personatges descontrolats però humans, amb la pretensió que l’espectador gaudeixi del caos.

Veurem un assaig general fracassat, una funció vista des del darrere i una representació esperpèntica. L’escenari dona voltes per fer teatre dins el teatre, en una trama d’embolics que no cal entendre, només deixar-s’hi portar i passar-ho bé.

Volta i volta té diàfanes influències de la divertida i clàssica comèdia Noises Off, tantes vegades representada amb el nom Pel davant i pel darrere.

 

Breu història del grup

Maçateatre és el grup sorgit de l’Aula de Teatre de Maçanet de la Selva. Va néixer l’abril de 2016 i agrupa una gent molt diversa (dels 5 als 80 anys) amb un nexe comú: el gaudi per les arts escèniques. Són gent que s’ho passa bé fent teatre, a qui li agrada la seva funció social i el treball en equip i que s’esforça per oferir un producte treballat i de qualitat en forma d’espectacle teatral.

Cada any, a part d’Els pastorets, el grup estrena com a mínim una obra, amb la qual surt de gira arreu de les comarques gironines i forma part també de mostres i concursos, on ha obtingut diversos reconeixements. Ha actuat també fora de la demarcació: l’any 2019 va ser seleccionat per participar a la Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues.