Skip to main content

16, calle Sant Climent

Sin Mente Teatro

Dijous 24 d’agost
Centre Cultural La Mercè, 19.30 h
Divendres 25 d’agost
Parc del Migdia (Barri Pla de Palau), 19 h
Lloc d’origen: Bogotà (Colòmbia)
Idioma: castellà
Durada: 56 minuts
Gènere: tragicomèdia
Preu: gratuït
Reservar entrada (24 d'agost)
Reservar entrada (25 d'agost)

Sinopsi

Una plaga impossible d’exterminar, a una ciutat on no s’hi viu, sinó que s’hi sobreviu i en què cadascú treu el seu millor monstre per salvar-se de la misèria. Protagonitzen aquesta obra quatre històries de vida que estan destinades a creuar-se i que mostren víctimes de l’avarícia, la necessitat i la solitud.

16, calle Sant Climent és una obra que juga amb l’espai real i oníric dels seus personatges. A través dels seus diàlegs, mostra pensaments profunds sobre la solitud, la necessitat i la misèria, acompanyats d’un humor negre que alleugereix la crua realitat. La posada en escena visual, els colors, el vestuari, l’ambient sonor, el joc de màscares i les textures submergeixen l’espectador en un temps-espai únic que revela a poc a poc la història i la misèria de cada personatge i que propicia que s’identifiqui amb determinades situacions. Tres històries s’entreteixeixen i convergeixen fins a desencadenar un final carregat de metàfores i d’imatges que conviden a reflexionar al voltant de la misèria en l’ésser humà.

Sin Mente Teatro

Sin Mente Teatro, «Colectivo Artístico», és una companyia colombiana que té una trajectòria de set anys i nou mesos. Actualment radica a Bogotà (Colòmbia), però té la intenció de crear una seu a Espanya. Té set obres de teatre i un repertori de quatre en aquests moments. Al llarg de la seva trajectòria artística, la companyia ha participat en escenaris i festivals de Colòmbia, Espanya, Mèxic i Cuba, i ha rebut premis i reconeixements en l’àmbit local, nacional i internacional. El grup aposta per obres teatrals amb dramatúrgia pròpia i contingut social, per donar veu a històries particulars a través de llenguatges escènics que facin reflexionar i gaudir al màxim l’espectador.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de