Skip to main content

Echo

Dart Dance Company

Dimarts 22 d’agost
Pati de la Casa de Cultura de Girona, 22.30 h
Lloc d’origen: Moscou (Rússia)
Idioma: llenguatge corporal
Durada: 45 minuts
Gènere: dansa contemporània
Preu: gratuït
Reservar entrada

Sinopsi

L’obra Echo està dedicada a la dona en totes les seves manifestacions. A través del ball s’expliquen diverses històries, i es fa un paral·lelisme entre les nimfes de l’antiga Grècia i representants actuals de la dona. La idea principal d’aquesta història és mostrar que les dones s’enfronten a diferents problemes cada dia i al llarg de la seva vida. N’hi ha que troben la força per superar-los, però d’altres no sempre en són capaces.

L’obra parteix dels mites sobre la nimfa Eco com a base del guió, per demostrar que no tothom pot suportar les proves de la vida, de la força dels déus i de l’amor. El personatge principal es veu privat de veu, de l’oportunitat d’explicar-se ella mateixa al seu estimat, i al final mor d’enyorança. Les seves amigues nimfes, en canvi, tot i que també s’enfronten a unes proves difícils, poden superar-les i continuar vivint. Aquest és el conflicte principal de l’obra: la lluita d’una dona per la seva pròpia felicitat, per la vida.

Dart Dance Company

Dart Dance Company és una associació d’artistes de dansa contemporània. Són una companyia molt jove, els ballarins de la qual tenen una formació coreogràfica especialitzada i també una àmplia experiència tant en direcció de dansa clàssica com de carrer, així com experiència sobre l’escenari. S’han unit per crear un concepte nou, únic i alhora fàcil d’entendre i de visualitzar, no només per als professionals, sinó també per als amants del teatre. La seva tasca és demostrar que la dansa moderna és un gènere artístic complet que també pot interpel·lar el públic sobre els temes que l’afecten. La dansa moderna fascina i enamora. És, ni més ni menys, capaç d’explicar un drama.

L’equip està format només per noies, fet diferencial respecte d’altres grups. Volen mostrar i explicar la seva història a l’espectador per sobre de tot. Una història sobre les dones i sobre com cadascuna d’elles s’enfronten a grans dificultats però que només les fan més fortes.

Més informació

 

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de