Skip to main content

Katabaza

Transtopia Group

Divendres 25 d’agost
Pati de les Magnòlies (seu de la Generalitat a Girona), 21 i 22.30 h
Lloc d’origen: Petita Polònia (Polònia)
Idioma: polonès
Durada: 30 minuts
Gènere: teatre visual
Preu: gratuït
Reservar entrada (21h)
Reservar entrada (22.30h)

Sinopsi

Katabaza se centra en la narrativa sobre la recerca de rizomes, connectant la subjectivitat i la consciència de l’autor amb els fils dels avantpassats. La família i les relacions esdevenen un pretext per iniciar una fórmula mitificada de la paràbola, transformant-se entre històries íntimes i la perspectiva social del funcionament de la ciutat i la consciència social.

L’actuació és un projecte en l’àmbit de la transmèdia, el teatre i l’art performatiu; és a dir, una història multimèdia amb molts mitjans d’expressió, a partir del teatre d’ombres més primitiu, que passa per textos rituals íntims originals, art objectual, dansa contemporània, vídeo reactiu tridimensional i activitats digitals interactives basades en sensors de moviment KINECT.

Aquesta performance s’ha presentat en nombrosos concursos i festivals, entre els quals el festival internacional Open Eyes Art Festival 2021, la Setmana de l’Art de Cracòvia Krakers 2022 i el Kantoralia 2022 – festival nacional Tadeusz Kantor (en què va rebre el primer premi).

Transtopia Group

Transtopia Group considera que produeix un fenomen orgànic que no vol classificar en cap camp concret. El llenguatge de la seva activitat és l’experimentació i el treball transmèdia. El grup se centra en la visualitat com a nova forma de comunicació. Ha participat en nombrosos esdeveniments artístics i festivals, entre els quals: Kingdom of Art (Teatr Kana Szczecin, 2019); Setmana de l’Art de Cracòvia Krakers; festival internacional Open Eyes Art Festival (2021); Kantoralia – festival nacional Tadeusz Kantor (2022); Theater Anthologies of New Utopias (2020), organitzat pel Teatre Zaglebie; Festival de Teatre Krzykowisko, organitzat pel Teatre Krzyk (Maszewo 2017); Biesiada Teatralna, a Katowice (2018 i 2020); Festival d’Estudiants de Teatre Kontestacje – Lublin (2019); Festival de Stepnica (2019), i Festival Nacional de Teatre Karbidka, a Siemianowice Slaskie (2019).

Des del 2017, el grup organitza el Festival Nacional de Teatre Independent OFMAT.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de