Skip to main content

Moving poetry

Teatrul21

Dissabte 26 d’agost
Pati de les Magnòlies (seu de la Generalitat a Girona), 21 h
Lloc d’origen: Iasi (Romania)
Idioma: romanès i anglès
Durada: 50 minuts
Gènere: dansa teatre
Preu: gratuït
Reservar entrada

Sinopsi

L’espectacle està basat en poemes de Magda Isanos, i ve a ser un recordatori de la importància del cos com a missatger. Les lletres es tradueixen al llenguatge corporal i a seqüències musicals; són el pretext d’un viatge personal per trobar la poesia interior, una poesia de vida o mort escrita amb passos de ball i milers d’emocions.

La poeta romanesa parla molt del naixement i de la mort, però també de l’amor que ho fa tot possible. La poesia és una experiència molt íntima. Posar-la en escena és una feina complexa. Durant el procés de creació, el grup ha estudiat els poemes i n’ha intentat trobar la forma física. Ha donat vida a la sensibilitat de la poeta i ha plasmat la seva visió sobre la vida. L’espectacle és molt visual. Té música, dansa, una escenografia senzilla i bonica, i una emoció especial que vincula els actors i el públic. Alguns dels poemes han estat traduïts a l’anglès per tal que arribin al públic internacional.

Teatrul21

Teatrul21 és un grup jove de persones enamorades del teatre. Durant els seus estudis universitaris, van formar part del Ludic Student Theatre i van participar en nombrosos festivals internacionals arreu del món. Avui componen un grup de teatre independent i estan decidits a mantenir viva la passió que els va unir.

El grup va començar a actuar el 2021 i ha produït nou espectacles, dos dels quals van ser seleccionats en festivals internacionals a Alba Iulia (Romania), Pécs (Hongria), Vratsa (Bulgària) i Kutaisi (Geòrgia). Teatrul21 sempre busca tècniques teatrals innovadores, textos interessants i experiències artístiques de gran qualitat.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de