Skip to main content

Escena oberta

El FITAG de Nits és una experiència teatral nocturna que combina la màgia de la nit amb el fascinant art teatral: un cabaret nocturn en què el teatre de varietats, amb la seva atmosfera desimbolta i les seves propostes variades, captiva els espectadors.

Aquesta aposta nocturna, que té una llarga història al festival, és un referent per qui viu el festival en primera persona. Envoltats per la foscor, els espectadors viuen moments d’emoció, de rialles, de sorpresa i de reflexió. El cabaret transforma les nits d’estiu en moments d’expressió artística i en punts de trobada per als amants del teatre i les arts de carrer que busquen una experiència única i inigualable; un espai en què públic i artistes conviuen en un ambient festiu.

Escena oberta és també un espai de coneixença i d’interacció entre companyies artístiques, en un ambient creatiu, lúdic i distès en què els artistes tenen alhora l’oportunitat de mostrar-se i de veure el treball dels altres, de generar sinergies i d’inspirar-se mútuament. Un lloc on es couen noves col·laboracions, intercanvis i diàlegs artístics que refermen la comunitat teatral i les arts escèniques en general.

On es fa?

Enguany, Escena oberta tindrà lloc a l’Envelat, el nou espai escènic del festival, situat davant de la Casa de Cultura de Girona. En aquest espai encisador, ambientat especialment per crear una atmosfera íntima i emocionant, s’oferirà una gran varietat d’espectacles de disciplines artístiques diverses. El teatre, la dansa, la música i altres expressions artístiques s’uniran per crear una experiència inoblidable per a tots els amants de les arts escèniques.

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de