Skip to main content

La Cric i la Crac

Teatre de contacte

Dissabte 26 d’agost
Parc de Vista alegre (Barri de Vista Alegre), 11 h
Lloc d’origen: Girona (Catalunya)
Idioma: català
Durada: 40 minuts
Gènere: comèdia
Preu: gratuït
Reservar entrada

Sinopsi

Al morrut i rondinaire trol nas de cargol no li agraden gens les festes i està maquinant un pla malèfic perquè siguin un avorriment per tots els nens i nenes del món. Sort que les bruixes Cric i Crac, guardianes del món de la fantasia i vetalladores perquè tot funcioni al món dels humans, s’han assabentat del seu pla. Però… creieu que seran capcaes de retornar l’esperit de les festes? Potser si tenen ajuda…

Teatre de Contacte

Teatre de contacte és una companyia que va néixer l’any 2007 fruit d’un projecte iniciat per un grup d’alumnes de l’escola de formació teatral El Galliner (Girona). Des de llavors, la companyia ha anat creant diferents espectacles tots ells de creació pròpia i de diferents disciplines teatrals. Des de teatre de carrer amb una llarga experiència en visites teatralitzades a espectacles infantils/familiars com “La cric, la crac i el retorn de l’esperit tardoral”.

Alguns dels muntatges, no només han estat representats a diferents pobles i ciutats de Catalunya sinó també a Balears, França, Alemanya, República Txeca, Romania, Israel o Tunísia.

Més informació

Organitza

Coordina

Amb la col·laboració de